Trajnime ne Kosove

Akademia e Human Resources

Skadon:
pa caktuar
Kompania:
Creative Hub Kosovo
Lokacioni:
Rr. Behar Begolli, F&A Inxhiniering, Prishtinë

Cmimi

1299 €

Përshkrimi

Akademia e Human Resources është program trajnues 5 mujor, i cili ka për qëllim që të ndihmojë studentët që të marrin aftësitë në këtë fushë nëpërmjet mësimit të bazuar në praktikë dhe projekte, ligjeratave me profesionistë të fushës, projekteve reale, punëtorive në bashkëpunim me kompani, eventeve për Networking, etj.

Cka do të mësosh?

Përgjatë 5 muajve, ti do kesh mundësi të mësosh:

 • Employer Branding
 • Rekrutimin & Selektimin
 • Menaxhimin e performancës
 • Aspektet ligjore të HR
 • Aspektet Financiare të HR
 • Trajnimin & Zhvillimin
 • Angazhimin e punonjësve
 • HR Balanced Scorecard
 • Strategjinë e HR

 

Dhe për veç detyrave dhe tasqeve përgjatë ligjeratave, do kesh mundësi të punosh 5 projekte reale me ligjerues mysafirë apo në bashkëpunim me kompani të njohura vendore dhe të huaja.

Ato janë:

 1. Krijimi i një plani për menaxhimin e performancës.
 2. Krijimi i një plani për rekrutim.
 3. Krijimi i një sondazhi të punonjësve dhe ndërtimi i raportit final.
 4. Krijimi i një plani të buxhetit për departamentin e HR.
 5. Vendosja e qëllimeve SMART dhe lidhja e tyre me Analizat në Strategic HRM.

Informata shtesë

Në fund të Akademisë, ti do kesh mundësi të marrësh pjesë në programin Hire-Me, i cili ka për qëllim që të të orientojë drejt punësimit.

Në këtë program ti do mësosh:

 • Si të ndërtosh Brendin tënd Personal.
 • Si të ndërtosh CV
 • Si të ndërtosh portfolion tënd të Data Science
 • Si të opimizosh profilin tënd në LinkedIn dhe t’u biesh në sy rekrutuesëve
 • Si të aplikosh dhe prezentohesh te kompanitë
 • Si të sillesh në intervistat e punës

 

Pasi të mësosh këto, ti do takohesh dy herë në javë me një konsultante karriere për të parë se si po shkon procesi i punësimit dhe marrë mbështetje.

Informata rreth trajnimit

Cmimi:

 • Paketa “Just Academy” me certifikatë të lëshuar nga Creative Hub kushton 1299 Euro, kurse
 • Paketa “EU Certified” me certifikatë të vlerësuar nga Komisioni Europian
  kushton 1699 Euro. Mundësitë e pagesës janë deri me 15 këste.

 

Trajnimi përmban gjithësej 72 orë.

Ligjeratat mbahen 2 herë në jave, ditëve të punës, zakonisht nga ora 18:00 deri në 20:00.

Ne ofrojme mënyrën hybride të mësimit, pra edhe mësimin fizikisht në klasa edhe atë online, për personat të cilët nuk mund të na bashkangjjiten në klasë.

Çdo ligjeratë rekordohet dhe ju dergohet studentëve të nesermen, pra studenti nuk humbet asnjë ligjeratë.

Hana_Gashi - creativehubkos
Hana Gashi Salihu
Human Resources

Head of Human Resources at FINCA Kosova. Skilled in organizational Development, Recruitment and Retention etc.

Arta Celina - creativehubkos
Arta Celina
Head of People

Head of People, Culture and Learning at Raiffeisen Bank Kosovo.

Ardian Rexha - creativehubkos
Ardian Rexha
Legal Manager

Legal Manager at Deloitte Albania & Kosovo.

Arijana_Koskarova1 - creativehubkos
Arijana Koskarova
Founder & Entrepreneur

Forbes under 30, founder & entrepreneur. Skilled in Employer Branding, Performance Management and developing woman leaders.

Fortesa_Manaj -creativehubkos
Fortesa Manaj
Human Resources

+6 years of experience in strategic positions in the field of Human Resources, working as a Unit Leader in the HR & Training Department at Ipko.