Trajnime ne Kosove

Akademia e Software Testing

Skadon:
pa caktuar
Kompania:
Creative Hub Kosovo
Lokacioni:
Rr. Behar Begolli, F&A Inxhiniering, Prishtinë

Cmimi

1299 €

Përshkrimi

Akademia e Software Testing është program trajnues 5 mujor, i cili ka për qëllim që të ndihmojë studentët që të marrin aftësitë në këtë fushë nëpërmjet mësimit të bazuar në praktikë dhe projekte, ligjeratave me profesionistë të fushës, projekteve reale, punëtorive në bashkëpunim me kompani, eventeve për Networking, etj.

Cka do të mësosh?

Përgjatë 5 muajve, ti do kesh mundësi të mësosh:

 • Introduction to Scrum and Agile
 • Introduction to Software Testing
 • Manual Testing Fundamentals
 • Introduction to OOP ( Java )
 • Introduction to Automation Testing
 • Back-end Test Automation using rest assured
 • Front-end Test Automation using Selenium
 • Database connection
 • Postgre
 • End 2 End Testing
 • Testing Best Practices

 

Dhe për veç detyrave dhe tasqeve përgjatë ligjeratave, do kesh mundësi të punosh 3 projekte reale me ligjerues mysafirë apo në bashkëpunim me kompani të njohura vendore dhe të huaja.

Ato janë:

 1. Back-end API Testing
 2. Front-end Website Testing
 3. Build a Test Framework ( Front-end + Back-end )

Informata shtesë

Në fund të Akademisë, ti do kesh mundësi të marrësh pjesë në programin Hire-Me, i cili ka për qëllim që të të orientojë drejt punësimit.

Në këtë program ti do mësosh:

 • Si të ndërtosh Brendin tënd Personal.
 • Si të ndërtosh CV
 • Si të ndërtosh portfolion tënd të Data Science
 • Si të opimizosh profilin tënd në LinkedIn dhe t’u biesh në sy rekrutuesëve
 • Si të aplikosh dhe prezentohesh te kompanitë
 • Si të sillesh në intervistat e punës.

 

Pasi të mësosh këto, ti do takohesh dy herë në javë me një konsultante karriere për të parë se si po shkon procesi i punësimit dhe marrë mbështetje.

Informata rreth trajnimit

 • Paketa “Just Academy” me certifikatë të lëshuar nga Creative Hub kushton 1299 Euro, kurse
 • Paketa “EU Certified” me certifikatë të vlerësuar nga Komisioni Europian
  kushton 1699 Euro. Mundësitë e pagesës janë deri me 15 këste.

Trajnimi përmban gjithësej 80 orë.

Ligjeratat mbahen 2 herë në jave, ditëve të punës, zakonisht nga ora 18:00 deri në 20:00.

Ne ofrojme mënyrën hybride të mësimit, pra edhe mësimin fizikisht në klasa edhe atë online, për personat të cilët nuk mund të na bashkangjjiten në klasë.

Çdo ligjeratë rekordohet dhe ju dergohet studentëve të nesermen, pra studenti nuk humbet asnjë ligjeratë.

Dardan_Gjoka - creativehubkos
Dardan Gjoka
Software Testing

Many years experienced in the field of Software Testing.