Trajnime ne Kosove

Cybersecurity

Skadon:
hapur
Kompania:
Pretera
Lokacioni:
Prishtine

Cmimi

Falas

Përshkrimi

Trajnimi për sigurinë kibernetike i pajise individët me njohuritë dhe aftësitë më të fundit për të lundruar dhe mbrojtur kundër kërcënimeve kibernetike në zhvillim.

Avancimi në karrierë

  • Trajnimi në sigurinë kibernetike hap dyert për mundësi të reja karriere dhe rrit potencialin për avancim brenda fushës.

Mbrojtja e organizatave

  • Trajnimi për sigurinë kibernetike fuqizon profesionistët të kontribuojnë në sigurinë e organizatave të tyre, duke mbrojtur të dhënat dhe sistemet e ndjeshme nga kërcënimet kibernetike

Rëndësia globale

  • Me kërcënimet kibernetike që prekin individët dhe organizatat në mbarë botën, aftësitë e sigurisë kibernetike të fituara përmes trajnimit janë të rëndësishme globalisht dhe kërkohen shumë.

Trajnimi mundësohet në kuadër të Programit Youth Online and Upward të Projektit për Ekonominë Digjitale të Kosovës (KODE) I cili zbatohet nga Ministria e Ekonomisë dhe mbështetet nga Banka Botërore.

Cka do të mësosh?

Modulet që do të ligjërohen:

  • Introduction to Information Security Management
  • Network Security
  • Vulnerability Assessment & Penetration Testing

Informata shtesë

Programi i Cybersecurity do t’u ofrohet:

2 Grupeve prej 20 pjesemarresve.

Ky trajnim do te kete 205 ore te cilat mbulojne shkathtesite teknike dhe ato te buta.

Trajnimi do te filloj nga data 8 Janar 2024 dhe do te zhvillohet ne Prishtine, 3 here ne jave.

Secili grup do te marre gjithashtu te pakten 9 ore trajnime, mentorim dhe keshillim.

Trajnim falas per Cybersecurity

Informata rreth trajnimit

Data e fillimit: 8 Janar 2024

Orari: 3 herë ne javë

Trajnimi do ketë: 205 orë