Trajnime ne Kosove

Dizajn grafik - SMM & Marketing e Shitje - Fotografi - Arkitekturë - Fashion design

Skadon:
20 shtator
Kompania:
MULTIMEDIA academy
Lokacioni:
Rruga Agim Ramadani, nr. 523 (Aktash)

Cmimi

230€

Përshkrimi

Mëso:
Dizajn grafik – Video – Smm & Marketing e Shitje – Fotografi & Kamerë – Dizajn enterieri – Arkitekturë – Fashion design – Vizatim

Si zhvillohet kursi?
Kursi është në grup prej 6 personash por puna me secilin zhvillohet individualisht nga dy trajnues dhe për këtë ne ju garantojmë suksesin sepse përkushtimi ynë dhe i juaji jep rezultatet e suksesshme! Ju duhet të ndiqni këshillat tona, të përgjigjeni me kohë në detyrat që i merrni. Ne ju sigurojmë softueret fillimisht dhe ju punoni në shtëpi detyrat ndërsa në kurs keni kompjuterin personal pa patur nevojë ta merrni kompjuterin tuaj.

Cka do të mësosh?

Mëso:

 1. Dizajn grafik
 2. Video
 3. Smm & Marketing e Shitje
 4. Fotografi & Kamerë
 5. Dizajn enterieri
 6. Arkitekturë
 7. Fashion design
 8. Vizatim

 

Të gjitha specifikat bazike të profesioneve të lartshënuara dhe çdo nivel i nënshtroheni detyrave të referencës.

Informata shtesë

Praktikë dhe punë për më të suksesshmit!

Informata rreth trajnimit

Cmimi:

 • 230€ për fillim të nivelit

 

ORARET:

 • 10:00-12:00,
 • 13:00-15:00,
 • 15:00-17:00,
 • 17:00-19:00

 

Një ardhje në trajnim zgjatë 120 minuta të plotë / 1x, 2x, 3x, 4x n’Javë

 

Rrezeart Galica- Multimedia Academy
Rrezeart Galica
Ligjërues në lëndët: Multimedia, Komunikim vizuel

Rrezeart Galica eshte i lindur ne Prishtine. Studimet i kreu ne Fakultetin e Arteve ne Universitetin e Prishtines.
https://staff.uni-pr.edu/profile/rrezeartgalica