Trajnime ne Kosove

Graphic Design

Skadon:
30 Qershor
Kompania:
Jungle
Lokacioni:
Prishtinë , Rr. Eduard Lir, 108

Cmimi

350 €

Përshkrimi

Ky trajnim zgjat 3 muaj, gjatë këtij trajnimi studentët do të mësojnë se si të bëhen Graphic Designer, me ç’rast do të ligjerojnë ligjerues të cilët kanë me shumë se 5 vjet përvojë pune.

Gjithashtu stundentët do të punojnë në projekte reale përmes të cilave do të kenë mundësinë të krijojnë portfoliot e tyre.

Cka do të mësosh?

Përgjatë 3 muajve trajnim në Graphic Design, studentët do të mësojnë:
  • Graphic Design Principles
  • Photo Editing and Manipulation
  • Branding
  • Typography
  • Social Media Design

Informata shtesë

Në fund të akademisë studentët do të paisen me certifikatë e cila njihet ndërkombëtarisht, ndërsa pas akademisë studentët do të përfitojnë sesionet FALAS për Soft Skills, Upwork dhe ChatGPT.

Krahas kësaj Jungle ofron edhe asisitim në punësim ku për momentin kemi rreth 30 partnerë punësimi.

Graphic Design Course

Informata rreth trajnimit

Kohëzgjatja e akademisë: 100 orë mësim

Akademia mbahet: 2 herë ne javë

Orari: 18:00 – 20:00

Lokacioni: Online ose fizikisht

Ardit-Sheholli- Graphic Design
Ardit Sheholli
Senior graphic designer

Founder @Grotesk