Trajnime ne Kosove

Kursi për Gjuhë Frënge

Skadon:
Sipas marrveshjes
Kompania:
Kursi ABC
Lokacioni:
Ferizaj, rruga 2 korriku

Cmimi

pa caktuar

Përshkrimi

Mësimi me metodat më të reja të mësimdhënies, organizimi i përshtatshëm i klasave dhe grupeve

Cka do të mësosh?

Mesimi eshte ne baze te nivelit

Nivelet qe ofrohen

  • A1
  • A2

Llojet e kursit:

  1. Kurse të rregullta
  2. Intensive
  3. Individuale

Informata shtesë

Aktivitete të ndryshme

Informata rreth trajnimit

Cmimi:

  • Cmimi aplikohet mbaze nivelit dhe llojit te kursit qe zgjedh dhe nivelit!

Llojet e kursit:

  1. Kurse të rregullta
  2. Intensive
  3. Individuale