Trajnime ne Kosove

Kursi për Gjuhë Gjermane

Skadon:
Sipas marrveshjes
Kompania:
Kursi ABC
Lokacioni:
Ferizaj, rruga 2 korriku

Cmimi

pa caktuar

Përshkrimi

Mësimi me metodat më të reja të mësimdhënies, organizimi i përshtatshëm i klasave dhe grupeve

Cka do të mësosh?

Mesimi eshte ne baze te nivelit

Nivelet qe ofrohen

 • A1
 • A2
 • B1
 • B2

Llojet e kursit:

 1. Kurse të rregullta
 2. Intensive
 3. Individuale

Informata shtesë

Aktivitete të ndryshme

Informata rreth trajnimit

Cmimi:

 • Cmimi aplikohet mbaze nivelit dhe llojit te kursit qe zgjedh dhe nivelit!

Llojet e kursit:

 1. Kurse të rregullta
 2. Intensive
 3. Individuale