Trajnime ne Kosove

Menaxhimi i sigurisë dhe shëndetit në punë

Skadon:
15 Dhjetor
Kompania:
TBD Consulting
Lokacioni:
Vendi: Llesna - Orion (tek kino ABC), Prishtinë

Cmimi

49 €

Përshkrimi

🛑 INVESTO NE SIGURINË DHE SHËNDETIN TUAJ NË PUNË 🛑

Ju njoftojmë që TBD Consulting në bashkëpunim me BL Safety Solutions, organizojnë trajnimin një ditor me temën:

📌 MENAXHIMI I SIGURISË DHE SHËNDETIT NË PUNË 📆

 

Cka do të mësosh?

➖ Përmbajtja e trajnimit:

✅ LIgji 04/L-161 për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë;
✅ Detyrat kryesore të punëdhënësit dhe të punësuarve në fuhën e SSHP-së;
✅ Parandalimi i aksidenteve në vendin e punës;
✅ Procedurat e vlerësimit të rrezikut në punë;
✅ Kërkesat minimalet të SSHP-së për vendet e punës;
✅ Përdorimi i paisjeve personale mbrojtëse;
✅ Kërkesat për sigurimin e shenjave të sigurisë në vendin e punës;
✅ Siguria dhe mbrijtja nga Zjarri në punë.

Ligjërues: Ekspert i licencuar nga Ministria e Punës.
Pjesëmarrësit në fund të trajnimit do të pajisen me Certifikata sipas kërkesës së Inspektoratit të Punës.

Informata shtesë

Mënyrat e pjesëmarrjes:

Të interesuarit mund të aplikojnë online përmes linkut: ➡️➡️ https://forms.gle/TxTDss6U8ymqUPF28 apo

përmes numrit të telefonit/whatsapp/viber:

📱+383 45 709 734
📧 [email protected]

♻️ Apliko dhe rezervo vendin, sepse vendet janë të limituara!

Trajnimi i Sigurise ne Pune Trajnimi i Shendetit ne Pune

Informata rreth trajnimit

Data: 16 Dhjetor 2023

Ora: 09:30-16:00

Çmimi: 49 Euro / për person

Vendi: Llesna – Orion (tek kino ABC), Prishtinë