Trajnime ne Kosove

MS EXCEL- Moduli Standard & i Avancuar

Skadon:
21 Nëntor
Kompania:
Top Consulting SH.P.K
Lokacioni:
Online

Cmimi

130 €

Përshkrimi

Top Consulting organizon trajnimin 1 mujor online me titull:

MS EXCEL – Nivel Standard & i Avancuar

Data e fillimit :21 Nëntor 2023 ⏱:17:30 – 19:00

Trajnimi do të zhvillohet online me platformën: Google Meet

Cka do të mësosh?

Përdorimin e Excelit në nivel standard dhe të avnacuar, ku përmes këtij trajnimi kandidatët do të jenë në gjendje ta përdorin MS Excelin në nivel të kënaqshëm, qoftë në sektorin privat , publik apo edhe OJQ-të.

Trajnimi zgjatë 1 muaj dhe përmban 20 orë akademike.

📍Gjatë trajnimit do të mësoni:

✅Hyrje- Çfarë duhet të kemi parasysh para përdorimit të MS EXCEL;
✅Si krijohen fajllat e ri në Excel, dhe çfarë lloje të fajllave kemi?
✅Si krijohen shabllonet në Excel?
✅Si të bëni konfigurimin e parametrave në Excel;
✅Analiza dhe tipet e të dhënave;
✅Përdorimi i formulave kryesore që ju mundësojnë përllogaritje të ndryshme;
✅Auditimi i formulave;
✅Funksionet matematikore dhe statistikore;
✅Funksionet financiare, të tekstit, logjike;
✅Funksionet Lookup dhe të tjera relevante;
✅Pivot tabelat;
✅Grafikonët
✅Opsionet e Excelit online si: Google sheets dhe shared documents, si dhe shumë të tjera.

Ligjërues: Milaim Ismajli, Ekspert i fushës së IT-së.
Linku i profilit të trajnerit: https://www.linkedin.com/in/milaim-ismajli-bb2b05138/

Kostoja e trajnimit: Trajnimi kushton 150 euro për person (15% zbritje me rastin e 3 vjetorit të kompanisë). ku në çmim përfshihet edhe Certifikata e pjesëmarrjes.

Informata shtesë

Mënyrat e pjesëmarrjes!

Rezervimi i vendit bëhet vetëm me konfirmim të pagesës.

  • Këshillë falas rreth shakthtësive në punësim

Informata rreth trajnimit

Me rastin e 3 vjetorit të kompanisë ofrojm 15 % zbritje, nga cmimi 150 euro, ju paguani 130 euro.

Gjithsej: 20 orë akademike (3x në javë)

Data e fillimit :21 Nëntor 2023

Orari: 17:30 – 19:00

EXCEL - Top Consulting
Milaim Ismajli
Ekspert i fushës së IT-së