Trajnime ne Kosove

Përgatitja për punësim tek të rinjët

Skadon:
11 Mars
Kompania:
Business Development Group
Lokacioni:
Prishtinë

Cmimi

40 €

Përshkrimi

Me datë 12 Mars 2024 në Prishtinë, Business Development Group do të organizojë një trajnim një ditor mbi temën “Përgatitja për punësim tek të rinjët”

Cka do të mësosh?

Trajnimi “Përgatitja për Punësim tek të rinjët” përfshin:
  • Vendosjen e objektivave të karrierës
  • Rëndësinë e zhvillimit të vazhdueshëm personal dhe profesional
  • Kuptimin e tregut aktual të punës dhe trendeve, si dhe aftësitë më të kërkuara
  • Si të përgatisim një CV tërheqës dhe një letër motivimi të suksesshme
  • Si të përgatitemi për intervista pune dhe të përgjigjemi efektivisht në pyetjet e tyre
  • Rëndësinë e rrjetëzimit për karrierën
  • Përdorimin e mediave sociale për kërkimin e punës

 

Trajnerët:

  1. Ardita Metushi
  2. Elmedina Bushi

Informata shtesë

Business Development Group provides training programs and Human Resources consulting services to enterprises and institutions in alignment with their business goals and strategy; such as Entrepreneurship Training and Mentoring, Project Proposal Compilation, Business Plan Compilation, HR Management, and Leadership; Team Building; Communication and Sales Skills; Customer Care & Service Training; Staff Motivation; Stress Management; Recruitment; Performance Management; Presentation Skills; Business Correspondence; Training Needs Analysis; Office Management; Development of Assessment Centers; Feasibility study and Market Analysis Performance Evaluating System 360.

Përgatitja për Punësim tek të rinjtë - Business Development Group

Informata rreth trajnimit

Data: 12.03.2024

Ora: 9:30 – 15:00

Pjesëmarrësit do të Certifikohen

*Më shumë informacione dhe udhëzime për vendin e sakte dhe pagesën do të jepen pas regjistrimit.