Trajnime ne Kosove

PQS Global- Mësimdhënësit e Gjuhës Angleze

Skadon:
hapur
Kompania:
CERD Kosova
Lokacioni:
Prishtine / Online

Cmimi

Falas

Përshkrimi

Trajnim online për Mësimdhënësit e Gjuhës Angleze nga sektori publik dhe privatë të ofruar nga PQS TEACHERS në kanalin YouTube:

Suksese të gjithëve!

Cka do të mësosh?

Pas përfundimit të këtij trajnimi, English Language Teachers nga shkollat e Kosovës do të shërbejnë si administratorë të shkollave të tyre dhe për krijimin e

 • Personal Account
 • Home Page
 • Dashboard të ofruar nga PQS Global për shkollat publiko-private në vendin tonë, ku përmes kësaj platforme do të përgaditen nxënësit për provimet online sipas nivelve A1 deri C2 të Gjuhës Angleze!

Informata shtesë

Online English Assessment Solution for Education in Kosovo.

Ju shkruaj për informimin tuaj në emër të PQS Global – Professional Qualification Services nga Londër, Mbretëri e Bashkuar. PQS Global ka krijuar platformen digjitale të provimeve online të Gjuhës Angleze për të gjitha grupmoshat nga niveli A1 deri C2 si dhe Kids Levels: Starters, Movers and Flyers: https://www.pqsglobal.org/products_en.php

Të gjitha informacionet rreth llojeve të provimeve online nga PQS Global gjinden në këtë uebfaqe zyrtare – PQS FOR KOSOVO: https://store.pqsglobal.org/pqs-kosovo

Llojet e provimeve online sipas kësaj renditje:

 1. INTERNATIONAL ESOL: https://store.pqsglobal.org/international-esol
 2. PLACEMENT TEST: https://store.pqsglobal.org/placement-test
 3. PROFICIENCY: https://store.pqsglobal.org/proficiency
 4. SPEAKING EXAM: https://store.pqsglobal.org/speaking-exam

 

Nxënësit tuaj të shëlqyshëm dhe me njohuri të avancuara të gjuhës angleze mund të certifikohen online nga niveli A1 deri në C2.

Nxënësit tuaj do të pranojnë E-CERTIFICATE / E-FEEDBACK menjëherë pas përfundimit të provimit online të zgjedhur në PQS Global, London, UK.

Ndihmoni nxënësit tuaj t’i certifikojnë njohuritë e gjuhës angleze online: https://store.pqsglobal.org/english-exams-kosovo

Ju faleminderit shumë për mundësinë dhe kontributin tuaj profesional në sistemin e arsimit parauniversitar të Republikës së Kosovës.

Informata rreth trajnimit

Trajnimi mbahet Online

4 Provime në:

 1. INTERNATIONAL ESOL
 2. PLACEMENT TEST
 3. PROFICIENCY
 4. SPEAKING EXAM

Pas provimit do te pranojnë:

 1. E-CERTIFICATE
 2. E-FEEDBACK