Trajnime ne Kosove

Shkathtësitë e Udhëheqjes

Skadon:
14 Shkurt 2024
Kompania:
Business Development Group - BDG
Lokacioni:
Kompleksi Avalla, Prishtine

Cmimi

65 €

Përshkrimi

Nëse jeni në një rol udhëheqës në organizatën tuaj ose kërkon të zhvilloni shkathtësitë tuaja lidere, kjo është një mundësi e shkëlqyer për rritjen tuaj profesionale.

Trajnimi ka fokus shkathtësitë e udhëheqjes, duke përfshirë disa nga temat kryesore që do të trajtohen:

  • Komunikimi dhe inteligjenca emocionale
  • Ndërtimi i ekipit dhe motivimi
  • Vendimmarrja dhe zgjidhja e problemeve

Cka do të mësosh?

Trajnimi ka fokus shkathtësitë e udhëheqjes, duke përfshirë disa nga temat kryesore që do të trajtohen:
  • Komunikimi dhe inteligjenca emocionale
  • Ndërtimi i ekipit dhe motivimi
  • Vendimmarrja dhe zgjidhja e problemeve

Vizitoni rrjetet tona sociale dhe webfaqen: https://bdgroup-ks.com/

Informata shtesë

Business Development Group was founded in 2011 (previously known as Business Development Insitute) by two experienced consultants whose background includes experience in management consulting, entrepreneurship, HR, and banking processes in Kosovo and the region. Business Development Group has a branch named HR Consulting in Bosnia and Herzegovina

BDG - Shkathtësitë e Udhëheqjes

Informata rreth trajnimit

  • Trajnim 1 ditor
  • Ora 10:00 – 15:00
  • Pjesëmarrësit do të Çertifikohen

 

Florentina Dushi - Burimeve Njerezore HR, Ndermarrje dhe Inovacion
Florentina Dushi
Ndërmarrje dhe Inovacion

Florentina është kandidate për doktoraturë në fushën e Ndërmarrjes dhe Inovacionit. Gjatë përvojës së saj të gjerë në fushën e kërkimit, mësimdhënies, konsulencës strategjike, trajnimit dhe mentorimit; ka zhvilluar tipare të sipërmarrësve të suksesshëm në rajon. Ka më shumë se 15 vite përvojë në zhvillimin dhe zbatimin e proceseve strategjike të Burimeve Njerëzore dhe programeve të trajnimit brenda sektorit privat, publik dhe joqeveritar në Kosovë, Evropën Perëndimore dhe Amerikën Latine.

Dafina Turkeshi - Burimeve Njerezore HR, Ndermarrje dhe Inovacion
Dafina Turkeshi
Ndërmarrje dhe Inovacion

Dafina është kandidate për doktoraturë në fushën e Ndërmarrjes dhe Inovacionit. Gjatë përvojës së saj të gjerë në fushën e kërkimit, mësimdhënies, konsulencës strategjike, trajnimit dhe mentorimit; ka zhvilluar tipare të sipërmarrësve të suksesshëm në rajon. Ka më shumë se 13 vite përvojë në zhvillimin dhe zbatimin e proceseve strategjike të Burimeve Njerëzore dhe programeve të trajnimit brenda sektorit privat, publik dhe joqeveritar në Kosovë dhe Evropën Perëndimore.