Trajnime ne Kosove

Video Editing

Skadon:
20 Maj
Kompania:
Jungle
Lokacioni:
Rr. Eduard Lir, Prishtina

Cmimi

350 €

Përshkrimi

Ky kurs është krijuar për t’i pajisur shpejt studentët me aftësitë bazë të editimit të videos.

Gjatë këtij kursi studentët do të jenë në gjendje të mësojnë aftësitë e nevojshme të tregut në lidhje me editimin e videove dhe të krijojnë një portofol personal.

Cka do të mësosh?

Përgjatë Kursit në Video Editing, studentët do të mësojnë:
  • Understand the Premiere Pro tools, timeline, and workspace
  • Perform basic edits, arrange clips, and work in multiple layers
  • Perform advanced edits using the toolbox, masks, and blending techniques
  • Create custom graphics and texts
  • Making custom templates and using third-party templates
  • Mixing audio from speech, music, and sound effects
  • Exporting a video with the proper settings

 

Ligjerues:
Agon Nushi –
Video editor/Colorist
Agoni për 5 vitet e fundit ai ka punuar si udheheqes i postproduksionit për Imagine Films LLC dhe ONIMA Media

Informata shtesë

Në fund të akademisë studentët do të paisen me certifikatë e cila njihet ndërkombëtarisht, ndërsa pas akademisë studentët do të përfitojnë sesionet FALAS për Soft Skills, Upwork dhe ChatGPT.

Krahas kësaj Jungle ofron edhe asisitim në punësim ku për momentin kemi rreth 30 partnerë punësimi.

Video Editing course

Informata rreth trajnimit

Kohëzgjatja e trajnimit: 50 orë mësim

Trajnimi mbahet: 2 herë ne javë

Orari: 18:00 – 20:00

Lokacioni: Online ose fizikisht