Trajnime ne Kosove

Akademia e Digital Marketing

Skadon:
pa caktuar
Kompania:
Creative Hub Kosovo
Lokacioni:
Rr. Behar Begolli, ndërtesa e F&A Inxhiniering, Prishtinë

Cmimi

1299 €

Përshkrimi

Akademia e Digital Marketing është program trajnues 8 mujor, i cili ka për qëllim që të ndihmojë studentët që të marrin aftësitë në këtë fushë nëpërmjet mësimit të bazuar në praktikë dhe projekte, ligjeratave me profesionistë të fushës, projekteve reale, punëtorive në bashkëpunim me kompani, eventeve për Networking, etj.

Cka do të mësosh?

Përgjatë 8 muajve trajnim, ti do kesh mundësi të mësosh:

 • Copywriting
 • Digital Marketing Strategy
 • SEO + Analytics
 • Google Tag, Analytics dhe Ads
 • Facebook Ads
 • Email Marketing

 

Dhe për veç detyrave dhe tasqeve përgjatë ligjeratave, do kesh mundësi të punosh edhe 7 projekte reale me ligjerues mysafirë apo në bashkëpunim me kompani të njohura vendore dhe të huaja.

Ato janë:

 • Projekti #1: Shkruani Blog Postin tuaj të parë!
 • Projekti #2: Shkruani përmbajtjen tuaj të parë të reklamave Conversion-based!
 • Projekti #3: Krijimi i një Content Strategy për një Startup Kosovar!
 • Projekti #4: Creative Hub x Digital Marketing Agency!
 • Projekti #5: Krijoni Display Ads në Google!
 • Projekti #6: Vendosni Pixel-in dhe krijoni reklama në Facebook!
 • Projekti #7: Krijoni Email Marketing Campaign!

Informata shtesë

Në fund të Akademisë, ti do kesh mundësi të marrësh pjesë në programin Hire-Me, i cili ka për qëllim që të të orientojë drejt punësimit.

Në këtë program ti do mësosh:

 • Si të ndërtosh Brendin tënd Personal.
 • Si të ndërtosh CV
 • Si të ndërtosh portfolion tënd të Data Science
 • Si të opimizosh profilin tënd në LinkedIn dhe t’u biesh në sy rekrutuesëve
 • Si të aplikosh dhe prezentohesh te kompanitë
 • Si të sillesh në intervistat e punës.

 

Pasi të mësosh këto, ti do takohesh dy herë në javë me një konsultante karriere për të parë se si po shkon procesi i punësimit dhe marrë mbështetje.

Informata rreth trajnimit

Cmimi:

 • Paketa “Just Academy” me certifikatë lëshuar nga Creative Hub kushton 1299 Euro,
  kurse
 • Paketa “EU Certified” me certifikate të vlerësuar nga Komisioni Europian kushton
  1699 Euro. Mundësitë e pagesës janë deri me 15 këste.

Trajnimi përmban gjithësej 150 orë.

Ligjeratat mbahen 2 herë në jave, ditëve të punës, zakonisht nga ora 18:00 deri në 20:00.

Ne ofrojme mënyrën hybride të mësimit, pra edhe mësimin fizikisht në klasa edhe atë online, për personat të cilët nuk mund të na bashkangjjiten në klasë.

Çdo ligjeratë rekordohet dhe ju dergohet studentëve të nesermen, pra studenti nuk humbet asnjë ligjerat

arber_hajrizaj - creativehubkos
Arbër Hajrizaj
Market Researcher and Marketer

Experienced Market Researcher and Marketer. Currently working at the Marketing Department at IPKO Telecommunications.

Arnolld_Korenica -creativehubkos
Arnolld Korenica
PR & Marketing Specialist

Entrepreneur, PR & Marketing Specialist for Kosmonte Foods. 10 years of experience as Copywriter for Telegrafi.com.

Roland Sadiku - DM Manager & Senior PPC Specialist
Roland Sadiku
Google Ads specialist and SEO Expert

8+ years experience in driving highly effective SEM campaigns for companies in and out Kosovo. Senior PPC Specialist for Jumpfactor Marketing, Lean & Sharp etc.

Mihane_Ismajli - creativehubkos
Mihane Ismajli
SEO Specialist

Experienced SEO Specialist with over 5 years experience in the industry. Currently working as SEO Manager in SunnyHill Tech.

Qamil_Plakiq -creativehubkos
Qamil Plakiq
Digital Marketing

7+ years of experience working on events, exhibitions and Digital Marketing for start-ups and big companies. Currently working as Chief Marketing Officer at SunnyHill Tech.

Arijana_Koskarova1 - creativehubkos
Arijana Koskarova
Marketing Director

Marketing Director and co-founder at Creative Hub, member of Forbes Business Council.

Arlinda_Kaloshi - creativehubkos
Arlinda Kaloshi
Digital Marketing

Digital Marketing Manager at Creative Hub and Facebook/Email Marketing Workshops Mentor, focused on helping students practice through using real budget.