Trajnime ne Kosove

Analiza e të dhënave për profesionistët e biznesit

Skadon:
27 Maj
Kompania:
Business Development Group
Lokacioni:
Kompleksi Avalla, B1 Nr3, Prishtinë

Cmimi

65 €

Përshkrimi

Me datë 28 Maj 2024 në Prishtinë, BDGroup do të organizojë një trajnim një ditor mbi “Analiza e të dhënave për profesionistët e biznesit”.

Ju ftojmë te merrni pjesë dhe të përfitoni nga përvoja e ekspertëve tanë në këtë fushë.

Aplikimi është i hapur deri me datë 27 Maj, 2024. Çmimi për trajnimin është 65 EUR, nëse jeni 3+ persona prej nje kompanie, cmimi i trajnimit do ju ofrohet me zbritje prej 55 EUR.

Në fund të trajnimit ju do te Çertifikoheni.

Cka do të mësosh?

Trajnimi një ditor mbi “Analiza e të dhënave për profesionistët e biznesit” ka ne  fokus analizën e të dhënave, duke përfshirë disa nga temat kryesore që do të trajtohen:
  • Njohuritë bazë rreth analizave: cfarë përfaqësojnë, llojet e tyre dhe si/kur përdoren
  • Teknikat e përpunimit të të dhënave
  • Nxjerrja e konkluzioneve
  • Prezantimi i rezultateve

 

Informata shtesë

Ju ftojmë te merrni pjesë dhe të përfitoni nga përvoja e ekspertëve tanë në këtë fushë. Aplikimi është i hapur deri me datë 27 Maj 2024

Çmimi i trajnimit: 65€ . Nëse jeni 3+ persona prej nje kompanie, cmimi i trajnimit do ju ofrohet me zbritje prej 55 EUR.

Në fund të trajnimit ju do te Çertifikoheni.

Business Development Group was founded in 2011 (previously known as Business Development Insitute) by two experienced consultants whose background includes experience in management consulting, entrepreneurship, HR, and banking processes in Kosovo and the region. Business Development Group has a branch named HR Consulting in Bosnia and Herzegovina

Analiza e të dhënave për profesionistët e biznesit- BDG

Informata rreth trajnimit

Data e trajnimit: 28 Maj 2024

Orari: 10:00 – 15:00

Lokacioni: Kompleksi Avalla, B1 Nr3, Prishtinë

*Çmimi i trajnimit: 65€ . Nëse jeni 3+ persona prej nje kompanie, cmimi i trajnimit do ju ofrohet me zbritje prej 55 EUR.

Në fund të trajnimit ju do te Çertifikoheni.

Natyra Dika-Kërluku
MBA El.Eng. Natyra Dika-Kërluku
Eksperte në Industrinë e Telekomunikacionit

Eksperte me përvojë 25+ vjecare në industrinë e telekomunikacionit dhe jo vetëm. E aftësuar në analitikën e biznesit,si dhe menaxhimin e projekteve dhe përmirësimin e proceseve të biznesit në mënyrë efikase. Së fundmi e emëruar si inxhiniere eksperte në Projektin me rëndësi strategjike për Infrastrukturën Rrugore në Maqedoninë e Veriut – Ndërtimi i Korridorit dhe 8&10D.