Trajnime ne Kosove

Bëhu SMM - Social Media Manager

Skadon:
hapur
Kompania:
Hallakate
Lokacioni:
Rr. Rexhep Mala, Aktash. Prishtinë

Cmimi

250 €

Përshkrimi

Ekspertizën tonë më së miri e dëshmojmë kur ua përcjellim të tjerëve.
Trajnimet dhe punëtoritë e dizajnuara nga ne, ju ndihmojnë të keni një kuptim teorik dhe praktik mbi prezencën në rrjetet sociale.
Andaj, ligjëruesi i këtij trajnimi Valon Canhasi do të ndajë me ju përvojën 11 vjeçare në trajnimin e menaxherëve të rrjeteve sociale, duke ju dhënë njohurinë dhe teknikat e nevojshme që të përfitoni sa më shumë nga secila platformë sociale.
Trajnimin “Bëhu SMM” deri tani e kanë ndjekë mbi +500 pjesëmarrës!

Cka do të mësosh?

Temat e Trajnimit SMM

 1. Hyrje në rrjete sociale dhe në ekosistem të mediave sociale në Kosovë

  – Si funksionon algoritmi
  – Cila është shprehia e përdoruesve në Kosovë
  – Cila është shprehia sipas gjeneratave në rrjete sociale
  – Cila është platforma e cila përdoret me se shumti sipas audiencave

 2. Si të hulumtoni dhe të definoni target audiencën (Persona)

  – Cila është shprehia e kërkimit ne Google dhe si me përdor Google Trends për me i kuptu trends
  – Si me i definu qëllimet e biznesit dhe qëllimet e kampanjave
  – Cka eshte Meta Audience Insights edhe si ta përdorim per te definuar target audiencën
  – Si me i definu audiencën ne baze te te dhenave demografike, nevojave dhe shprehive

 3. Si të ndërtoni prezencën online në Facebook dhe Instagram si biznes apo organizatë

  – Si të lexoni të dhënat dhe si ti interpretoni ato
  – Si të organizoni kampanjat me Facebook Ads Manager
  – Si të definoni objektivat e kampanjave dhe KPI-s
  – Si të definoni buxhetin e kampanjave
  – Si të definoni procesin e “hinkës” te shitjes (AIDA)
  – Si të menaxhoni shitjet në chat dhe ta undertone “Customer Support” processin

 4. Kuptoni procesin e gjenerimit të ideve kreative

  – Si të krijoni kalendarin e përmbajtjes (template)
  – Si të krijoni COPY sipas objektives (CTA)
  – Si te automatizoni proceset

 5. Si të ndërtoni prezencën online në Instagram
 6. Si të ndërtoni prezencën online në LinkedIn 
 7. Si të ndërtoni prezencën online në X (ex-Twitter)
 8. Këshilla për menaxhimin e rrjeteve sociale

  – Tools për menaxhimin e rrjeteve sociale
  – Tools për organizimin dhe planifikimin e punës
  – Si ta perdorni intelegjencen artificiale
  – Pyetje & përgjigje dhe përmbledhje
  – TEST

Informata shtesë

Pas përfundimit të trajnimit ofrohen 4 orë falas konsulencë nga ekipi i Hallakate.

Social Media Manager - Behu SMM

Informata rreth trajnimit

ORARI:

Trajnimi mbahet 2 herë në javë:

 • E hënë – e mërkurë
  17:00 – 21:00
 • E martë – e enjte
  17:00 – 21:00

Trajnimi zgjat 5 javë.

Valon Canhasi-Digital_Marketing-Hallakate
Valon Canhasi
CEO of Hallakate

Trajner do të jetë Valon Canhasi, i cili përvojën e tij 11 vjeçare do ta ndajë me të pranishmit. Valon Canhasi është themelues i Hallakates.