Trajnime ne Kosove

Data Science Academy

Skadon:
2 Maj
Kompania:
Jungle
Lokacioni:
Prishtinë, Rr. Eduard Lir, 108

Cmimi

1200 €

Përshkrimi

Kjo akademi zgjat 6 muaj, gjatë këtij trajnimi studentët do të mësojnë se si të bëhen Data Scientist, me ç’rast do të ligjerojnë ligjerues të cilët kanë me shumë se 5 vjet përvojë pune dhe janë të angazhuar në tregun lokal dhe ndërkombëtar.

Gjithashtu stundentët do të punojnë në projekte reale përmes të cilave do të kenë mundësinë të krijojnë portfoliot e tyre.

Cka do të mësosh?

Përgjatë 6 muajve trajnim në Data Science Academy, studentët do të mësojnë:
 • FUNDAMENTALS OF DATA SCIENCE
 • SQL
 • STATISTICAL PROGRAMMING
 • AI & MACHINE LEARNING
 • DATA WRANGLING & VISUALIZATION
 • GDPR and ETHICS
 • TABLEAU
 • POWER BI
 • FINAL PROJECTS, PORTFOLIO & CAREER DEVELOPMENT
 • PYTHON FOR DATA
 • BIG DATA

Informata shtesë

Në fund të akademisë studentët do të paisen me certifikatë e cila njihet ndërkombëtarisht, ndërsa pas akademisë studentët do të përfitojnë sesionet FALAS për Soft Skills, Upwork dhe ChatGPT.

Krahas kësaj Jungle ofron edhe asisitim në punësim ku për momentin kemi rreth 30 partnerë punësimi.

Data Science Academy- jungle

Informata rreth trajnimit

*1200 EUR (-20% zbritje për regjistrimet deri me 2 maj)

Kohëzgjatja e akademisë: 100 orë mësim

Akademia mbahet: 2 herë ne javë

Orari: 18:00 – 20:00

Lokacioni: Online ose fizikisht

Shkëlqim Gërxhaliu - BI TeamLead @TeamViewer Berlin
Shkëlqim Gërxhaliu
BI TeamLead @TeamViewer Berlin
Erza Kastrati - Data Analyst @IKEA Sweden
Erza Kastrati
Data Analyst @IKEA Sweden
Dafina Berisha - Data Integration Specialist @Aralytiks​
Dafina Berisha
Data Integration Specialist @Aralytiks​
Idriz Gacaferi - Data Analyst @RADIX​
Idriz Gacaferi
Data Analyst @RADIX​
Fatlinda Xhigoli - Big Data Analytics @Kosbit
Fatlinda Xhigoli
Big Data Analytics @Kosbit
Gent Cërvadiku - Junior Solution Engineer @Swiss GRC
Gent Cërvadiku -
Junior Solution Engineer @Swiss GRC