Trajnime ne Kosove

Digital Marketing Academy

Skadon:
2 Maj
Kompania:
Jungle
Lokacioni:
Prishtinë, Rr. Eduard Lir, 108

Cmimi

1200 €

Përshkrimi

Kjo akademi zgjat 6 muaj, gjatë këtij trajnimi studentët do të mësojnë se si të bëhen digital marketer, me ç’rast do të ligjerojnë ligjerues të cilët kanë me shumë se 5 vjet përvojë pune dhe janë të angazhuar në tregun lokal dhe ndërkombëtar.

Gjithashtu stundentët do të punojnë në projekte reale përmes të cilave do të kenë mundësinë të krijojnë portfoliot e tyre.

Krahas kësaj Jungle ofron edhe asisitim në punësim ku për momentin kemi rreth 30 partnerë punësimi.

Cka do të mësosh?

Përgjatë 6 muajve trajnim në Digital Marketing Academy, studentët do të mësojnë:
 • GRAPHIC DESIGN ESSENTIALS FOR MARKETERS
 • FACEBOOK & INSTAGRAM ADS
 • LINKEDIN ADS
 • SEO CONTENT CREATION & MARKETING
 • DIGITAL PR
 • GOOGLE ADS
 • ANALYTICS & BIG DATA
 • DIGITAL MARKETING STRATEGY
 • E-MAIL MARKETING & CRM
 • LEAD GENERATION
 • ACCOUNT MANAGEMENT

Informata shtesë

Në fund të akademisë studentët do të paisen me certifikatë e cila njihet ndërkombëtarisht, ndërsa pas akademisë studentët do të përfitojnë sesionet FALAS për Soft Skills, Upwork dhe ChatGPT.

Jungle Digital Marketing Academy

Informata rreth trajnimit

*1200 EUR (-20% zbritje për regjistrimet deri me 2 maj)

Kohëzgjatja e trajnimit: 120 orë mësim

Ligjeratat mbahen: dy herë në javë

Ora: 18:00 – 20:00

Lokacioni: Online ose Fizikisht

Bind Reka - Cofounder & COO @Growzillas
Bind Reka
Cofounder & COO @Growzillas
Oleandra Seremi - Founder @The Messy Collective
Oleandra Seremi
Founder @The Messy Collective
Ardit Sheholli - Founder @Grotesk and Senior Graphic Designer
Ardit Sheholli
Founder @Grotesk and Senior Graphic Designer
Ujëbardha Bekolli - Email Marketing Specialist
Ujëbardha Bekolli
Email Marketing Specialist
Roland Sadiku - DM Manager & Senior PPC Specialist
Roland Sadiku
DM Manager & Senior PPC Specialist