Trajnime ne Kosove

Financa ne UP

Skadon:
10 Nëntor
Kompania:
KPEK
Lokacioni:
Online

Cmimi

19.99 €

Përshkrimi

Trajnimi ju dedikohet studentëve te Fakulteti Ekonomik te cilet e kan lënd ne semester Financen te Prof. D.Balaj ne UP.

Trajnimi mbahet online dhe i përmban rreth 15 ligjërata me çasje 24/7 ne to.

Cka do të mësosh?

Ne trajnimi do msohen tema si :

  • Vlera Kohore e parasë,
  • rrisku dhe kthimi ,
  • vlera e aksionit,
  • buxhetimi i kapitalit ,
  • inflacioni etj…

Informata shtesë

Trajnimi është me afat te pacaktuar kohore dhe te pa kufizuar nga koha , sepse është online dhe studentēt pas aplikimit vendosen ne klasen virtuale ne fb ku do i ndjekin ligjëratat .

Kursi Ekonomik per Financa

Informata rreth trajnimit

Cka ofrojm:

  • 15 ligjërata
  • testi ushtrimor
  • teoria dhe
  • kuizi janë pjesë e trajnimit.
Ligjeruesi i trajnimit
Jahir Shala
Ekonomist i diplomuar

Ligjerues i disa lendeve te Fakultetit Ekonomik