Trajnime ne Kosove

Hartimi dhe menaxhimi i projekteve

Skadon:
12 Janar
Kompania:
TBD Consulting
Lokacioni:
Online

Cmimi

100 €

Përshkrimi

Nëse jeni të interesuar të mësoni se si të hartoni një projekt propozim sipas formatit të BE-së. Ju njoftojmë që TBD Consulting organizon trajnimin 2 javor me temën:

Hartimi dhe menaxhimi i projekteve – sipas formatit të BE-së

Cka do të mësosh?

📝 Përmbajtja e trajnimit:

✅Teknikat e shkrimit të projekt – propozimeve sipas formateve të Bashkimit Evropian/Komisioni Evropian
✅Koncepte mbi qëllimin, objektivat dhe rezultatet, kuadrin logjik dhe planin e aktiviteteve
✅Zhvillimi i planit financiar/buxhetimi
✅Specializimi në menaxhimin e projekteve evropiane dhe ndërkombëtare
✅Vendosja e planeve strategjike në praktikë Në fund kandidatët të jenë në gjendje të përpilojnë një projekt- propozim sipas formateve të Bashkimit Evropian

Me Ligjërues: Rrezarta Sheshaj

Informata shtesë

Eksperte, hartuese dhe implementuese projektesh me më shumë se 20 vjet përvojë pune për donator të ndryshëm si BE, Banka Botërore, Ambasadat etj.

🗓 Data e Fillimit: 15.01.2024
🕛 Orari: 09:00 – 10:30
🖥 Platforma Online: zoom
⏳ Kohëzgjatja: 2 javë (e Hënë – e Mërkurë – e Premte)
📜 Në fund secili pajiset me certifikatë
💵 Pagesa kryhet nëpërmjet bankës – Cmimi: 100 EURO
📜 Mundësi për të finalizuar një projekt sipas formatit të BE-së nën mbikëqyerjen dhe këshillimin e ekspertit/trajnerit (dhe shumë projekte të tjera shembuj të cilët janë fituar në BE/KE)

Trajnimi - Hartimi dhe Menaxhimi i Projekteve - TBD Consulting

Informata rreth trajnimit

Trajnimi fillon më 15 Janar

Orari: 09:00 – 10:30

Platforma Online: Zoom

Kohëzgjatja: 2 javë (e Hënë – e Mërkurë – e Premte)

Në fund secili pajiset me certifikatë