Trajnime ne Kosove

Matja e përformances në vendin e punës

Skadon:
22 Prill
Kompania:
Business Development Group - BDG
Lokacioni:
Prishtine

Cmimi

65 €

Përshkrimi

Me datë 23 Prill 2024 në Prishtinë, BDGroup do të organizojë një trajnim një ditor mbi “Matjen e performanes në vendin e punës”.

Nëse jeni në një rol udhëheqës në organizatën tuaj ose kërkon të zhvilloni shkathtësitë tuaja, kjo është një mundësi e shkëlqyer për rritjen tuaj profesionale

Cka do të mësosh?

Trajnimi ka në fokus se si të bëhet matja e përformancës në vendin e punës, duke përfshirë disa nga temat kryesore që do të trajtohen:
  • Menaxhimi i performancës dhe ndikimi në procese të punës
  • Mënyrat e matjes së performancës
  • Matja e performancës – 360 shkallë
  • Shkathtësitë e menaxhimit të performancës
  • Matja e performancës dhe zhvillimi në karrierë

Informata shtesë

Ju ftojmë te merrni pjesë dhe të përfitoni nga përvoja e ekspertëve tanë në këtë fushë. Aplikimi është i hapur deri me datë 22 Prill, 2024.

Çmimi për trajnimin është 65 EUR dhe në fund të trajnimit ju do te Çertifikoheni.

Business Development Group was founded in 2011 (previously known as Business Development Insitute) by two experienced consultants whose background includes experience in management consulting, entrepreneurship, HR, and banking processes in Kosovo and the region. Business Development Group has a branch named HR Consulting in Bosnia and Herzegovina

Informata rreth trajnimit

  • Data: 23.04.2024
  • Ora: 9:30 – 15:00
  • Trajnim 1 ditor
  • *Pjesëmarrësit do të Certifikohen
Florentina Dushi - Burimeve Njerezore HR, Ndermarrje dhe Inovacion
Florentina Dushi
Ndërmarrësi dhe Inovacion

Florentina është kandidate për doktoraturë në fushën e Ndërmarrjes dhe Inovacionit. Gjatë përvojës së saj të gjerë në fushën e kërkimit, mësimdhënies, konsulencës strategjike, trajnimit dhe mentorimit; ka zhvilluar tipare të sipërmarrësve të suksesshëm në rajon. Ka më shumë se 15 vite përvojë në zhvillimin dhe zbatimin e proceseve strategjike të Burimeve Njerëzore dhe programeve të trajnimit brenda sektorit privat, publik dhe joqeveritar në Kosovë, Evropën Perëndimore dhe Amerikën Latine.

Dafina Turkeshi - Burimeve Njerezore HR, Ndermarrje dhe Inovacion
Dafina Turkeshi
Ndërmarrësi dhe Inovacion

Dafina është kandidate për doktoraturë në fushën e Ndërmarrjes dhe Inovacionit. Gjatë përvojës së saj të gjerë në fushën e kërkimit, mësimdhënies, konsulencës strategjike, trajnimit dhe mentorimit; ka zhvilluar tipare të sipërmarrësve të suksesshëm në rajon. Ka më shumë se 13 vite përvojë në zhvillimin dhe zbatimin e proceseve strategjike të Burimeve Njerëzore dhe programeve të trajnimit brenda sektorit privat, publik dhe joqeveritar në Kosovë dhe Evropën Perëndimore.