Trajnime ne Kosove

Moduli ligjor në burime njerëzore

Skadon:
15 Nëntor
Kompania:
Top Consulting SH.P.K
Lokacioni:
Online

Cmimi

64 €

Përshkrimi

Top Consulting organizon trajnimin 1 mujor online me titull:

MODULI LIGJOR NË BURIME NJERËZORE (ONLINE)

Data e fillimit :14 & 15 Nëntor 2023 ⏱:18:000 – 20:00

Trajnimi do të zhvillohet online me platformën: Google Meet

Cka do të mësosh?

Njohuri rreth çeshtjeve ligjore qe lidhen me departamentin e burimeve njerëzore si psh: kontratat e punës, kërkesat e pushimeve vjetore, vendimet e pushimeve, rregulloret bazike të kompanisë, rregullore për masa disiplinore, analizen e ligjit te punes etj

Gjatë trajnimit do të shtjellohen këto pika:

✅Kontrata me kohë të caktuar & pacaktuar (shembuj praktik)
✅Kontrata për punë dhe detyra specifike;
✅ Anex kontratat;
✅Rregulloret bazike të punës;
✅Dokumentet që kërkohen nga inspektoriati i punës gjatë vizitave tek kompania.
✅Klasifikimi i shkeljeve të lehta dhe të rënda në vendin e punës;
✅Lllojet e pushimeve (përpilimi I kërkesave dhe vendimeve);
✅Vendimi për ndërprerjen e marrëdhënies së punës nga ana e Punëdhënësit;
✅Vendimi për ndërprerjen e marrëdhënies së punës nga ana e Punëmarrësit;
✅Vendimi për ndërprerjen e marrëdhënies së punës me marrëveshje;
✅Deklarata e konfidencialitetit
✅Diskutime rreth Ligjit të punës

Informata shtesë

Çmimi i trajnimit është: 64 euro për person.

Mënyrat e pjesëmarrjes!

📞+383 43 578 005;
📩[email protected]

Nxitoni sepse numri i vendeve është i limituar!

Rezervimi i vendit bëhet vetëm me konfirmim të pagesës.

Këshilla pas trajnimit

Burime njerëzore - Top Consulting

Informata rreth trajnimit

Trajnimi mbahet online me GOOGLE MEET

Data e fillimit :14 & 15 Nëntor 2023

Orari: ⏱18:000 – 20:00

Trajnimi ka 4 orë

Liridon Alidemaj- Top Consulting
MSc. Liridon Alidemaj
CEO, Top Consulting