Trajnime ne Kosove

Motivimi ne Vendin e Punes

Skadon:
13 Maj
Kompania:
Business Development Group
Lokacioni:
Prishtine, Kompleksi Avalla

Cmimi

65 €

Përshkrimi

Me datë 14 Maj 2024 në Prishtinë, BDGroup do të organizojë një trajnim një ditor mbi “Motivimi në vendin e punës”.

Ju ftojmë te merrni pjesë dhe të përfitoni nga përvoja e ekspertëve tanë në këtë fushë.

Aplikimi është i hapur deri me datë 13 Maj, 2024. Çmimi për trajnimin është 65 EUR dhe në fund të trajnimit ju do te Çertifikoheni.

Cka do të mësosh?

Trajnimi Motivimi ne Vendin e Punes ka fokus motivimin në vendin e punës, duke përfshirë disa nga temat kryesore që do të trajtohen:
  • Mënyrat efektive për të rritur motivimin e punonjësve ne vendin e punës
  • Përdorimi i strategjive te motivimit duke rritur produktivitetin e punonjësve
  • Nxitja e vetëmotivimit
  • Si të krijojmë qendrueshmëri në vendin e punës duke përdorur motivimin

Informata shtesë

Ju ftojmë te merrni pjesë dhe të përfitoni nga përvoja e ekspertëve tanë në këtë fushë. Aplikimi është i hapur deri me datë 13 Maj, 2024.

Çmimi për trajnimin është 65 EUR dhe në fund të trajnimit ju do te Çertifikoheni.

Business Development Group was founded in 2011 (previously known as Business Development Insitute) by two experienced consultants whose background includes experience in management consulting, entrepreneurship, HR, and banking processes in Kosovo and the region. Business Development Group has a branch named HR Consulting in Bosnia and Herzegovina

Informata rreth trajnimit

Data e trajnimit: 14.05.2024

Orari: 10:00 – 15:00

Lokacioni: Prishtine, Kompleksi Avalla

Florentina Dushi - Burimeve Njerezore HR, Ndermarrje dhe Inovacion
Florentina Dushi
Ndërmarrësi dhe Inovacion

Florentina është kandidate për doktoraturë në fushën e Ndërmarrjes dhe Inovacionit. Gjatë përvojës së saj të gjerë në fushën e kërkimit, mësimdhënies, konsulencës strategjike, trajnimit dhe mentorimit; ka zhvilluar tipare të sipërmarrësve të suksesshëm në rajon. Ka më shumë se 15 vite përvojë në zhvillimin dhe zbatimin e proceseve strategjike të Burimeve Njerëzore dhe programeve të trajnimit brenda sektorit privat, publik dhe joqeveritar në Kosovë, Evropën Perëndimore dhe Amerikën Latine.

Dafina Turkeshi - Burimeve Njerezore HR, Ndermarrje dhe Inovacion
Dafina Turkeshi
Ndërmarrësi dhe Inovacion

Dafina është kandidate për doktoraturë në fushën e Ndërmarrjes dhe Inovacionit. Gjatë përvojës së saj të gjerë në fushën e kërkimit, mësimdhënies, konsulencës strategjike, trajnimit dhe mentorimit; ka zhvilluar tipare të sipërmarrësve të suksesshëm në rajon. Ka më shumë se 13 vite përvojë në zhvillimin dhe zbatimin e proceseve strategjike të Burimeve Njerëzore dhe programeve të trajnimit brenda sektorit privat, publik dhe joqeveritar në Kosovë dhe Evropën Perëndimore.