Trajnime ne Kosove

Project Management Academy

Skadon:
2 Maj
Kompania:
Jungle
Lokacioni:
Prishtinë, Rr. Eduard Lir, 108

Cmimi

1000 €

Përshkrimi

Kjo akademi zgjat 5 muaj, gjatë këtij trajnimi studentët do të mësojnë se si të bëhen menaxher i projektit, me ç’rast do të ligjerojnë ligjerues të cilët kanë me shumë se 5 vjet përvojë pune dhe janë të angazhuar në tregun lokal dhe ndërkombëtar.

Gjithashtu stundentët do të punojnë në projekte reale përmes të cilave do të kenë mundësinë të krijojnë portfoliot e tyre.

Cka do të mësosh?

Përgjatë 5 muajve trajnim në Project Management Academy, studentët do të mësojnë:
  • FUNDAMENTALS OF PROJECT MANAGEMENT
  • PROJECT PLANNING AND SELECTION
  • PROJECT EXECUTION & PROGRESS MEASURING
  • PROJECT CLOSURE PROJECT INITIATION, SCOPE, AND STRUCTURE
  • PROJECT ACTIVITIES AND SCHEDULING
  • AGILE PROJECT MANAGEMENT
  • PROJECT LEADERSHIP – TEAM FORMATION AND MANAGEMENT
  • PROJECT VALUES, BUDGET, AND COSTS MANAGEMENT
  • PROJECT MONITORING, ANALYSIS, AND CONTROLLING

Informata shtesë

Në fund të akademisë studentët do të paisen me certifikatë e cila njihet ndërkombëtarisht, ndërsa pas akademisë studentët do të përfitojnë sesionet FALAS për Soft Skills, Upwork dhe ChatGPT.

Krahas kësaj Jungle ofron edhe asisitim në punësim ku për momentin kemi rreth 30 partnerë punësimi.

Jungle - Project Management Academy

Informata rreth trajnimit

*1000 EUR (-20% zbritje për regjistrimet deri me 2 maj)

Kohëzgjatja e akademisë: 100 orë mësim

Akademia mbahet: 3 herë ne javë

Orari: 18:00 – 20:00

Lokacioni: Online ose fizikisht

Rina Dermaku - Training & Project Manager @Jungle
Rina Dermaku
Training & Project Manager @Jungle
Albion Hasani - Lead Project Manager @Frakton Kin+Carta
Albion Hasani
Lead Project Manager @Frakton Kin+Carta
Ema Zeqiraj - Founder & CEO - Jungle & Jungle Outsourcing
Ema Zeqiraj
Founder & CEO - Jungle & Jungle Outsourcing