Trajnime ne Kosove

Psikologjia e Shitjes

Skadon:
14 Nëntor
Kompania:
TBD Consulting
Lokacioni:
Llesna - Orion, Prishtinë

Cmimi

69 €

Përshkrimi

Ju njoftojmë që TBD Consulting organizon trajnimin një ditor me temën:

PSIKOLOGJIA E SHITJES

Data: 15 NËNTOR 2023
Ora: 09:30-16:00
Çmimi: 69 Euro / për person – në çmim përfshihet edhe Certifikata e pjesëmarrjes si dhe materiali i trajnimit.
Vendi: Llesna – Orion (tek kino ABC), Prishtinë

Përmbajtja e trajnimit:
1. Motivimi
2. Zhvillimi i komunikimit efektiv në shitje
3. Shpirti i Komunikimit
4. Kuptimi i stileve te sjelljes dhe tipeve te personalitetit
5. Rëndësia e përkushtimit ne procesin e dëgjimit
6. Të jemi më të pranuar dhe më bindes në atë se çfarë jemi duke shitur
7. Refuzimi = Rezultate
8. Shitja me Plan jo me Shanse
9. Ndikimi i forcës Psikologjike në Shitje
10. Si të zotërojmë kohen për të shitur më shumë në pak kohë
11. Masterizimi i 3F-ve (Follow up, Follow through, Follow Back)
12. Planifikimi financiar i shitjeve

Ligjërues: Mimoza Pasha
Të interesuarit mund të aplikojnë online përmes linkut:
https://forms.gle/EfsMU7yS3Ytj9Rmf9
apo përmes numrit të telefonit: +383 45 709 734
Apliko dhe rezervo vendin, sepse vendet janë të limituara!

Cka do të mësosh?

Gjatë trajnimit do të mësoni:

 1. Motivimi
 2. Zhvillimi i komunikimit efektiv në shitje
 3. Shpirti i Komunikimit
 4. Kuptimi i stileve te sjelljes dhe tipeve te personalitetit
 5. Rëndësia e përkushtimit ne procesin e dëgjimit
 6. Të jemi më të pranuar dhe më bindes në atë se çfarë jemi duke shitur
 7. Refuzimi = Rezultate
 8. Shitja me Plan jo me Shanse
 9. Ndikimi i forcës Psikologjike në Shitje
 10. Si të zotërojmë kohen për të shitur më shumë në pak kohë
 11. Masterizimi i 3F-ve (Follow up, Follow through, Follow Back)
 12. Planifikimi financiar i shitjeve

Informata shtesë

Veç spjegimit të pikave të lartë-cekura, do të ketë edhe interaktivitet dhe raste studimi praktik

Ligjeruesja e trajnimit Psikologjia e Shitjes - Mimoza Pasha

Informata rreth trajnimit

Në Trajnim përfshihet:

 • Certifikata e pjesëmarrjes
 • Materiali i trajnimit.

 

Trajnimi zgjat një ditë

Ligjeruesja e trajnimit Psikologjia e Shitjes - Mimoza Pasha
Mimoza Pasha
Master Trainer