Trajnime ne Kosove

Thirrje për pjesëmarrje në Olimpiadën STEM

Skadon:
25 Nëntor
Kompania:
Infinit Center
Lokacioni:
Prishtine

Cmimi

20 €

Përshkrimi

Çfarë është Olimpiada Ndërkombëtare STEM?

Olimpiada Ndërkombëtare STEM është një olimpiadë për studentët që janë të interesuar për STEM, por kanë vështirësi në aksesin e materialeve dhe pyetjeve të bazuara në STEM.

Studentët jo vetëm që do të arrijnë tema dhe pyetje të bazuara në STEM, por gjithashtu do të përjetojnë eksitimin e konkurrimit dhe marrjes së çmimeve në një platformë ndërkombëtare

Cka do të mësosh?

Kjo është garë ndërkombëtare për nxënesit e shkollave fillore dhe te mesme

Kurset përgatitore për Olimpiadën STEM mbahen 2 here në javë nga 90 min.

  • 17:30-19:00,
  • 19:00-20:30

Informata shtesë

A jeni gati për sfidën tjetër në Olimpiadën STEM 2024?

Regjistrimet e para në Olimpiadën STEM 2024 kanë filluar, e më këtë edhe kurset përgatitore.

Qendra e trajnimeve Infinit ka filluar me pranimin e aplikacioneve për regjistrime në kurset përgatitore në:

  • Matematikë,
  • Programim dhe
  • Shkencë

Informata rreth trajnimit

Orari:

  • 17:30 – 19:00
  • 19:00 – 20:30

 

Me Trajner: Dardan Maraj