Trajnime ne Kosove

UX/UI Design

Skadon:
30 Qershor
Kompania:
Jungle
Lokacioni:
Rr. Eduard Lir, Prishtina

Cmimi

350 €

Përshkrimi

Ky kurs do t’ju ndihmojë të mësoni gjithçka që ju nevojitet për të ditur rreth dizajnit ux/ui.

Cka do të mësosh?

Përgjatë Kursit në UX/UI Designer , studentët do të mësojnë:
  • Introduction to UI & UX
  • UX Research
  • Mapping Experiences
  • UX Design
  • UI Design
  • Wireframing & Prototyping
  • UX & UI Tools
  • Final Project
  • Portfolio and Career

Informata shtesë

Në fund të trajnimit studentët do të paisen me certifikatë e cila njihet ndërkombëtarisht, ndërsa pas akademisë studentët do të përfitojnë sesionet FALAS për Soft Skills, Upwork dhe ChatGPT.

Krahas kësaj Jungle ofron edhe asisitim në punësim ku për momentin kemi rreth 30 partnerë punësimi.

UX/UI Design Course

Informata rreth trajnimit

Kohëzgjatja e trajnimit: 50 orë mësim

Akademia mbahet: 2 herë ne javë

Orari: 18:00 – 20:00

Lokacioni: Online ose fizikisht